Eesti Muusika Päevad
EMP TV

16.–24.04.2022
Tallinn / Tartu

Veebikontserdid

Hea Eesti Muusika Päevade külastaja!

Tänavuse festivali hübriidformaat annab võimaluse kontserte kuulata kodus. Siin on mõned soovitused heaks virtuaalkogemuseks.

Kuidas leida EMP TV videoülekanne? EMP TV videoaken avaneb festivali programmi lehelt. Ajakavas on mitmete kontserdite tutvustuses nupp “Vaata EMP TV”. Seda klikates pääsebki kontserdi veebiülekandele. Ettekandele tulevate teoste tutvustusi näeb EMP TV videoakna all.

Festivali avalehel olev EMP TV nupp juhatab otse järgmisena algava kontserdi ülekandele.

Kontserdid on järelvaadatavad kuni 14 päeva peale toimumise kuupäeva.

Festivali kuulaja meelespea

Loo sobivad tingimused kontserdi kuulamiseks. Leia sobiv keskkond, kus tunned end muusikat nautides ja kontserdielamusele keskendudes kõige paremini.

Ühilda võimalusel kõrvaklapid või kõlarisüsteem. EMP TV ülekannete heli- ja video eest kannavad head hoolt Klassikaraadio ja Kõlavärv OÜ. Parimaks helikogemuseks soovitame kasutada kvaliteetseid helisummutavaid kõrvaklappe või kodust helisüsteemi.

Saabu varakult. Kontserti reaalajas vaadates ava EMP TV 5–10 minutit enne algust. Sulge üleliigsed brauseriaknad ja vaigista teavitused, mis võiksid segada kontserdi nautimist. Leia aega kavaga tutvumiseks.

Kui pilt hangub, kontrolli esmalt oma internetiühendust. Kui wifi-ühendus on aeglane, kasuta võimalusel võrgukaabliga internetti või mobiiltelefoni 4G-d. Kui pilt seisatab, proovi lehte uuendada ja kontrolli kõrvalaknas, kuidas toimib internetiühendus teiste lehekülgede avamisel. Festival annab endast parima, et tagada kontserdiülekannete tehniliselt stabiilne kvaliteet.

Tutvu kavaga juba enne kontserdi algust. Kontserdid kestavad umbes 1–1,5 h. Kontserdi tutvustusest leiab lingi heliloojate ja esinejate biograafiatele.

Ootame tagasisidet. Kirjuta meile oma veebikogemusest. Tagasiside on oluline kõikide kontserte kvaliteetseks läbiviimiseks.

Muu info

Kui festivali ajal tekib küsimusi, kirjuta Eesti Muusika Päevade Facebooki postkasti või e-aadressile info@eestimuusikapaevad.ee.

Kutsu sõbrad EMP-ile! Kui said festivalilt väärt kogemuse ja inspireerivaid mõtteid, siis kutsu ka teised sellest osa saama! Oleme tänulikud, kui soovid festivali Fienta kaudu toetada!

Liitusid uudiskirjaga

Festivali toetavad Eesti Kultuuriministeerium / Eesti Kultuurkapital / Eesti Rahvuskultuuri Fond / LHV / Tallinna Kultuuri- ja Spordiamet / Tartu linn

Jälgi meid ka Facebook / Instagram

Esmaspäev, 25. aprill 2022
Teisipäev, 26. aprill 2022
×