Eesti Muusika Päevad
EMP TV

16.–24.04.2022
Tallinn / Tartu
Tammo Sumera

Tammo Sumera on kasvanud üles muusikute perekonnas ja olnud seetõttu väga varasest noorusest ümbritsetud muusikaga. Klaverimängu alustas ta nelja-aastaselt ja klarnetiõpinguid keskkoolis. Helitehnoloogiaga on ta kokku puutunud kogu elu.

Tammo on spetsialiseerunud kaasaegse akadeemilise elektronmuusika esitamisele ja salvestamisele, kuid tegutseb ka laiemalt audiovisuaalse tehnoloogia valdkonnas. Koostööd on ta teinud enamiku Eesti heliloojate, interpreetide ja kollektiividega ning andnud kontserte suuremas osas Euroopas, USAs ja Jaapanis.
Lisaks õpetab ta Eesti muusika- ja teatriakadeemias helirežiid ja elektronmuusika interpretatsiooni, teostab vabakutselisena keerulisemaid multimeedia kunstiprojekte ja tegeleb ettevõtjana professionaalsete audiovideoseadmete maaletoomisega. Viimasel paaril viiruseaastal on ta andnud oma panuse muusikaelu edendamisse, tehes koostööd ERSO, Eesti Filharmoonia Kammerkoori, Tallinna Filharmoonia, Eesti Muusika Päevade ja paljude teistega veebi-TV teostajana.

Esmaspäev, 25. aprill 2022
Teisipäev, 26. aprill 2022
×