Eesti Muusika Päevad
EMP TV

16.–24.04.2022
Tallinn / Tartu
EMTA kontserdi- ja teatrimaja

Google kaart  /  Koduleht
Tatari 13, Tallinn

Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia kontserdi- ja teatrimaja ühendab endas suurepärase akustika ja tänapäevase tehnoloogia. Uue hoone viiel korrusel asuvad suur saal, black box ja multifunktsionaalsed õppeklassid.

Suur saal sobib ideaalselt klassikalise muusika esitamiseks. Saali akustika projekteeris Eesti kõige suurema kogemusega akustik Linda Madalik koos Taani spetsialistidega. Black box’i uuenduslikud tehnilised lahendused sobivad ka kõige julgemate loominguliste projektide elluviimiseks muusika, teatri ja teiste audiovisuaalsete kunstiliikide valdkonnas. EMTA rektori Ivari Ilja sõnul mängib akadeemia uus ja tänapäevane saalikompleks hindamatut rolli tulevaste muusikute ja näitlejate ettevalmistamisel, sest nüüd saavad tudengid juba oma alma mater’is kätte suurel laval esinemise kogemuse.

Uue kompleksi uksed on avatud ka laiemale publikule. Oma kontsertidele ja etendustele ootavad akadeemia tudengid ja õppejõud, EMTA sümfooniaorkester, samuti paljud teised silmapaistvad muusikud, näitlejad ja lavastajad Eestist ja välismaalt.

Allikas: https://emtasaalid.ee/

Esmaspäev, 25. aprill 2022
Teisipäev, 26. aprill 2022
×