Eesti Muusika Päevad
EMP TV

16.–24.04.2022
Tallinn / Tartu

Festivali pass

Festivali pass on müügil veebikeskkonnas fienta.com.

Festivali pass tagab sissepääsu kõikidele 16. – 24. aprill 2022 toimuvatele festivali kontsertidele Tallinnas, Tartus ja Laulasmaal. Ühtlasi saab festivali passi omanik ligipääsu ka kõikide veebikontsertidele. Passiga on võimalik võtta välja igale kontserdile 1 füüsilise osalusega kontserdipilet. Kokku on passiomanikul võimalik Fienta kaudu välja võtta 10 piletit ning lisaks allpool kirjeldatud 2 erandit kontserditele, kuhu peab passiomanik eraldi registreerima, et oma tasuta pilet lunastada.

Kontsertidele pääsemiseks on vajalik registreerida igale kontserdile eraldi. Eelregistreerimine kontsertidele on avatud Fienta süsteemis passi numbri alusel. Tasuta kontserdipileti saamiseks palume sisestada festivali passi number sooduskoodi lahtrisse.  

EMP TV ligipääs passiomanikele

EMP TV ligipääsu jaoks palume Fienta süsteemist eraldi piletit välja mitte võtta. EMP TV veebikontserdeid saab jälgida sisestades EMP TV video aknasse oma individuaalne festivalipassi number.

Kontsertidele pääsemiseks on vajalik registreerida igale kontserdile eraldi, kõik kontserdid leitavad siit. Tasuta kontserdipileti saamiseks palume sisestada festivali passi number sooduskoodi lahtrisse.

NB! Kaks erandit:
22. aprillil kell 19.00 Estonia kontserdisaalis toimuvale ERSO kontserdile ei ole võimalik registreerida; kontserdile on vaja lisapiletit, mille saab tund enne kontserdi algust infolauast. Vajalik on ka passi ettenäitamine.
Heliteater “söövitab.tuhk” etendused toimuvad neljal õhtul 23.-26. aprill. Passiomanikul palume soovitud etendusele tasuta pileti broneerimiseks kontakteeruda: pilet@theatrum.ee hiljemalt 15. aprillil.

Registreerimata festivali pass ei taga sissepääsu kontsertidele!

Festivali passi hind:
17.01 – 13.02.2022 50€
14.02 – 31.03.2022 75€
01.04 – 24.04.2022 100€

Piletite info: tickets@eestimuusikapaevad.ee

Piletid

Piletid festivali kontsertidele on müügil fienta.com veebikeskkonnas.

Piletimüük kontserdipaikades algab 1 tund enne ürituse algust. Kohapeal saab pileteid osta sularahas või pangakaardiga.

Sooduspiletid kehtivad õpilastele, tudengitele ja pensionäridele koos soodustust tõendava dokumendiga (nõutav kohapeal). Lapsed kuni 6 aastat (k.a) pääsevad kontsertidele tasuta. Piletita lastele ei ole tagatud eraldi istekohta.

Toeta festivali

Kuidas meid toetada?
Toetuse saad teha Fienta süsteemi kaudu siin.
Vali endale sobiv kategooria ja hinnaklass, mis summas soovid festivali toetada. Kontserdipiletite juures on valikus ka toetajapilet.
Toetades festivali, toetad nüüdismuusikat!

Miks meid toetada?
Nüüdismuusika festival Eesti Muusika Päevad toob igal aastal publikuni ligi 20 uudisteost eesti heliloojatelt. Festivali kava hõlmab mitmesugustest žanritest tuntud muusikuid ja ühendab loominguliselt eri kunstivorme. Festival tasakaalustab kodumaist välismaisega, kammerlikkust mastaapsusega ning festivali kavadest leiab aasta aastalt üha enam žanri- ja stiiliülest. Seetõttu võib ka EMPi publiku hulgast leida üsna erineva maitse, kuid tundliku kõrva ja meelega kuulajaid.
EMP on kui platvorm, kus noorte heliloojate looming kõlab kõrvuti meie maailmanimega heliloojate teostega ja Eesti tippkollektiivid kannavad spetsiaalselt neile kirjutatud teoseid ette säravaimas esituses. Tihtipeale on heliloojad just EMPil saanud katsetada esmapilgul kummalisena näivate unistuste, ideede ja esituskoosseisudega, milleks mujal harva võimalus avaneb. Seda on soosinud kunstiliste juhtide vaba ja vallatu mõttelend. EMPi ajalugu on ühtlasi eesti heliloomingu kujunemise ja eri kihistuste lugu.
Festivali toetades annad publikuna panuse Eesti Muusika Päevad järjepidevale säilimisele ning toetad Eesti nüüdismuusikat.

Ohutusreeglid

Siseruumides on kohustuslik maskikandmise nõue.

Uksed on kontserdipaikades avatud juba 1 tund enne kontserdi algust – palume kontserdile saabuda enne kavas märgitud toimumisaega, et vältida korraga suurte masside saabumist viimasel hetkel.

Oleme väga tänulikud, kui hoiate kontserdipaikades liikudes üksteisega mõõdukat distantsi.

Festival jätab endale õiguse teha muudatusi kavas ning muuta saalis istumise korda, juhul kui COVID-19 viirusega seotud piirangud seda eeldavad.

Külalise haigestumise korral festival pileteid tagasi ei osta.

Liitusid uudiskirjaga

Festivali toetavad Eesti Kultuuriministeerium / Eesti Kultuurkapital / Eesti Rahvuskultuuri Fond / LHV / Tallinna Kultuuri- ja Spordiamet / Tartu linn

Jälgi meid ka Facebook / Instagram

Esmaspäev, 25. aprill 2022
Teisipäev, 26. aprill 2022
×