EMP TV
26.04–7.05.2023
Tallinn / Tartu / Online
Liisa Hõbepappel

Liisa Hõbepappel on vabakutseline kirjutaja ja helilooja. 2021. aasta kevadel lõpetas ta Eesti Muusika ja Teatriakadeemia heliloomingu erialal (juhendaja Toivo Tulev). Ta kasutab helikeelt mitmesuguste ühiskondlike ja kultuuriliste nähtuste kirjeldamiseks ja lahtimõtestamiseks. Tema loomingut on võrreldud detailitundliku graafikaga.  

Hõbepappeli teoseid on ette kandnud muu hulgas Itaalia nüüdismuusika ansambel L’Arsenale, Belgia nüüdismuusika kvartett Fractales, Eesti Rahvusmeeskoor, tütarlastekoor Ellerhein, rahvusooper Estonia noormeestekoor, keelpillikvartett Prezioso, pianist Sten Heinoja, metsosopran Iris Oja jt. Tema ajakirjanduslikud tekstid on ilmunud kultuurilehes Sirp, ühtlasi on ta teinud kaastööd Klassikaraadiole. 

Hõbepappeli teoseid on ette kandnud muu hulgas Itaalia nüüdismuusika ansambel L’Arsenale, Belgia nüüdismuusika kvartett Fractales, Eesti Rahvusmeeskoor, tütarlastekoor Ellerhein, rahvusooper Estonia noormeestekoor, keelpillikvartett Prezioso, pianist Sten Heinoja, metsosopran Iris Oja, ansambel Trio’95 jt.  

Tema ajakirjanduslikud tekstid on ilmunud kultuurilehes Sirp, ühtlasi on ta teinud kaastööd Klassikaraadiole.

www.soundcloud.com/liisa-h-be

×